maanantai 29. heinäkuuta 2019

Ensimmäinen neuvola

Oltiin F:n kanssa tänään ekaa kertaa neuvolassa, siellä menikin yli kaksi tuntia..
Meidän neuvolatäti oli ihan mukava ja ymmärsi samantien meidän tilanteen ja otti sen hyvin huomioon. Äitiyslakiin liittyen vähän hänelle korjasin asioita sekä samoiten avioliittolakiin. (Hän puhui edelleen parisuhteen rekisteröinnistä)

Kaikki oli ns. kunnossa. Paino nyt mielestäni on vähän liikaa mutta neukkutädin mukaan ihan ok. Kerroin sen seikan, että mulla on ollut jo aika pitkää historiaa ja kamppailua kehonkuvan kanssa ja vähän syömisenkin kanssa ollut sitten niitä ongelmia. Hän sanoi kirjaavansa sen tietoihin, ettei painosta (ja sen noususta) tehdä mitään isoa mörköä. Ehkä tämä käynti herätti terveellä tavalla miettimistä omaan syömisiin, aina niihin on parantamisen varaa. Laihduttaa ei tietenkään sovi alkaa, mutta herkut kyllä jää ja himoille enempi itsekuria. :D

Toin myös esille huolenaihetta siitä mahdollisesta endometrioosista sekä ultrassa näkyneistä hematoomista. Pääsenpä niistä sitten lääkärin kanssa juttelemaan samalla kun siellä on ensikäynti, muutaman viikon päästä.

Puhuttiin myös sikiöseulonnoista ja niihin osallistumisesta - meille oli selvää että halutaan sinne mennä.

Lasketunajan määritys aiheutti päänvaivaa, kun neukkutäti yritti laskea kuukautisista jolloin olisin melkeinpä viikon pidemmällä raskaana mitä todellisuudessa. Luotan itse ainakin siihen ultrassa todettuun eli tänään olisi 7+5.

Kaikinpuolin jäi ihan ok fiilis!

Tänään kävin tapaamassa pappia ja keskiviikkona vietetään hautajaisia. Ja hei, apua, mulla alkaa työt jo ensviikolla.. Hnngh miten voikaan tuntua niin vastenmieliseltä :D Ehkä tää kesä on ollut suurimmaksi osaksi aivan perseestä niin siks inhottaa palata arkeen, kun tarvis jonkun loman tästä varsinaisesta lomasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti