torstai 15. elokuuta 2019

Ensimmäinen neuvolalääkäri

Käytiin yhdessä F:n kanssa neuvolassa lääkärillä ekaa kertaa.
Kaikinpuolin tosi hyvä käynti, hyvä lääkäri. Ainoastaan sisätutkimus oli todella kivulias ja sen kuulemma näki kohdunkaulasta joka veresti ja oli selkeästi vielä "traumatisoitunut" kevään hysteroskopioista sun muista.
Kaikki kuitenkin näytti hyvältä, endo epäilystä laittoi lähetteen eteenpäin ja hematoomista sanoi sen verran, ettei niille mitään voi ainakaan tehdä.

Yötyöstä tuli myös puhuttavaa, kun nyt nämä viimeiset kaksi viikkoa olen sinnitellyt.. Nukahdan kyllä kotiin päästessä mutta sitä kestää vaan pari tuntia, sitten herään pahoinvointiin enkä nukahda takaisin. Huoh. Hänen mielestä yövuorot pitäis lopettaa mutta mulla ei oo mahdollista tehdä muuta vuoroa. Täytyy nyt vielä jutella pomon kanssa ja miettiä.

Iloinen käänne käynnissä oli, kun lääkäri kaivoi pienen ultralaitteen esille ja sanoi että voidaan kokeilla, jos sikiö näkyisi. Ruutu oli tosi pieni ja vatsan päältä tehtiin siis. Kyllä se siellä kölli, sydän vahvasti lyöden. Lääkäri sanoi hänen olleen nukkumassa, kuinkas muutenkaan tällä rytmillä. F oli myös ihan myyty kun kyllähän se jo pieneltä ihmiseltä näytti verrattuna varhaisultraan. :D

Vielä olisi parisen viikkoa odoteltava seuraavaa ultraa. Nyt ainakin sitä voi odottaa hyvin mielin. <3 Aiotaan sen jälkeen julistaa ilouutiset myös kaikille jotka eivät vielä lähipiiristä tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti