keskiviikko 7. elokuuta 2019

9+0

Kirjoittelen täältä loman jälkeisestä ensimmäisestä yövuorosta.



Keskiyön lyödessä vaihtuikin 9+0 eli kymmenes raskausviikko pärähti käyntiin. Huisia!

Meillä oli maanantaina töissä suunnittelua aamusta iltapäivään joten en vielä ehtinyt rukata unirytmiä. Väsyttää ihan tajuttomasti, väsytti jo ennen töihin tuloa.

Sunnuntaina mun oli pakko lähteä äitini vaatekaapille hakemaan jotakin ns. kaapuja joilla peittää tämä armoton turvotus. Mitkään mun housut ei ole hetkeen menneet vetoketjulla kiinni vaan olen pistänyt ponnarilla napinläven ja napin kiinni toisiinsa, vetskari auki sitten tuuletellut menemään. Noh, viime päivinä sekään ei ole enää ollut vaihtoehto vaan housut on ollut läpeensä auki, piilossa paidan alla. Ei muuten tunnu mukavalta.

Ajattelin viikonloppuna vähän käydä kirppistelemässä jotakin mammahousuja, vaikkakin se oudolta tuntuu jo tässä kohtaa.

Eilen mä sain ystävältäni dopplerin lainaan, oma on postissa. En tosiaankaan odottanut kuulevani sydänääniä vielä mutta pitkän ja kärsivällisen haun jälkeen löytyi vaimea mutta kova jumputus. <3 Ihanasti taas konkretisoitui tyypin olemassaolo.



Tällä viikolla pitäisi käydä labrassa, ensiviikolla neuvolalääkärissä ja kuun lopussa vihdoinkin ultrassa, jonka jälkeen jaamme iloiset uutiset maailman kanssa.

On ihan kivaa olla töissä taas, ainakin viikot hujahtaa nopeaan kun päivät menee nukkuessa. :D Toivon vaan että kroppa pysyy mukana eikä tuu mitään ongelmia.

2 kommenttia:

  1. Mammahousut jalkaan vaan, ja muutenkin nauti ja panosta mukavuuteen! 😊 Pian se turvotus muuttuu oikeaksi palloksi.

    VastaaPoista