lauantai 2. marraskuuta 2019

22+0

Tänään vaihtui rv23.

Varailin muutaman viikon päähän meille aikaa Vantaalle Kaunis odotukseen sinne 3/4D ultraan. Olihan se melko tyyris, 155e. Sain siitä alekoodilla -20% joten vähän helpottelee! Plussaa siitä, että saatiin aika lauantaille. Arkisin täältä Porista asti on melko mahdoton lähteä ajelemaan niinkin pitkälle. Odotetaan tätä ultraa kyllä malttamattomina.

Viime viikolla meidän tilaama vaunupakettikin saapui, sisältäen kaukalon ja yhdistelmät. Valittiin Britaxin Smile 2:set, kun ne vastaa ominaisuuksiltaan parhaiten meidän tarpeita. Ne meni tosi pieneen tilaan meidän vaatehuoneeseen!

Muitakin hankintoja ollaan ruvettu tekemään ja listalta onkin saanut ruksia jo paljon juttuja. Silti niitä tuntuu olevan ihan riittämättömiin.

Tuleva anoppi kävi myös eilen kylässä ja toi mukanaan kaikkea ihanaa vauvalle, kuten aina. Tää nimikoitu purulelu oli kyllä älyttömän suloinen.


Paiskataan vielä tähän loppuun peräti ensimmäinen blogin masukuva. Maha on ruvennut kivasti pyöristymään ja potkut ovat välillä tosi voimakkaita, näkyy ihan tuossa ulkopuolella. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti