torstai 5. maaliskuuta 2020

Käynnistelyä

Ballonki tippui eilen illalla kymmenen aikaan, eli siis n. 8h jälkeen laitosta.
Soitin synnärille josta kiireinen kätilö sanoi, että olen luultavammin itse puskenut ballongin irti ja ei siellä kohdunsuulla muutosta ole, että nukkumaan ja aamulla uutta soittoa.

Soitin synnärille aamulla, he käski lähteä tulemaan. Oltiin paikalla n. klo kymmenen ja pääsinkin nopeasti lääkärin tutkittavaksi, lääkäri oli sama joka asensi ballongin. Kohdunsuu oli kuroutunut takaisin umpeen.. Kerroin mitä kätilö oli yöllä sanonut puhelimessa ja lääkäri oli tähän melko tyrmistynyt, pahoitteli kätilön epäasiallista käytöstä ja lisäsi, että illalla olisi kyllä ollut auki sen 3-4cm ja varmasti oltaisiin voitu toimenpiteitä aloittaa. Kiirettä ei kuulemma salissa ollut ollut, vaikkakin kätilö näin kiivaasti väitti.

Noh, lääkäri sanoi että nyt olisi parasta sitten siirtyä lääkkeellisiin menetelmiin ja määräsi minut osastolle ottamaan cytoteceja 2h välein jossa samalla valvotaan vauvan sydänkäyrää.

Täällä sitä ollaan nyt oltu 12h, monta pilleriä myöhemmin ja mitään edistystä ei ole havaittavissa.. Jäin taas osastolle yksin ja se harmittaa todenteolla. Aamulla kai lääkäri tulee kertomaan, että mitäpä tässä nyt oikein tehdään.

Sektio on se kaikkeista pelottavin mörkö...

1 kommentti:

  1. synnytystarinaa ja kuulumisia yhteisistä ensihetkistä odotellaan :)

    VastaaPoista