keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Neljäs testi, uskottaisiinko jo?



Joopa joo, raskaana 2-3 viikkoa hedelmöityksestä. Tää oli nyt neljäs testi kaikenkaikkiaan. Aika turhaa haaskata rahaa näin mutta kerrankos sitä eletään. Lisäksi halusin jotenkin nähdä tuon tekstin, nyt voin siitä lopettaa meuhkaamisen. 
F halusi myös tehdä tuon testin.

Mulla on viime päivinä ollut todella kipeitä kramppeja, siis kuukautisten is tapaisia mutta paljon äkillisempiä, lyhyitä. Google kertoo sen olevan ihan tavanomaista.
Tissit ei ole kipeät, mutta hemmetin raskaat ja pinkeät. 
Välillä tuntuu sillä että housuihin "lorahtaa" jotain ja aina menen vessaan kauhuissani katsomaan tuleeko verta. No ei tule. Huh.

Yököttää muttei varsinaisesti ole mitään sen ihmeempää pahoinvointia. 

Väsyttää......... aivan tajuttoman paljon. 

Se tosin johtuu tästä kaikesta ihanasta isän menehtymisen aiheuttamasta jälkipyykistä. Tänään oltiin lakimiehen juttusilla, en mene mihinkään yksityiskohtiin siitä. Mutta helvetin rankkaa on edessäpäin. Ja 100 asiaa hoidettavana.

Mun oli pakko kertoa tämän takia äidilleni nää uutiset. Että se jaksais olla mun apuna, ymmärtää etten jaksa kaikkea yksin. Hän ei nimittäin ole tässä jupakassa osallisena mitenkään. Hän ei varsinaisesti ollut mitenkään yllättänyt, mutta ihan hyvin hän otti. F:ää ärsytti vähän ensimmäinen kysymys äidiltä: "Kuka se biologinen isä on?" Ja niin ärsytti minuakin, ei hänen tulisi olla ihan noin tietämätön hänet tuntien. 

F:lle sosiaalinen vanhemmuus on ollut aikoinaan kova pala purtavaksi. Hän vaalii biologisuutta ja sen merkitystä ihan eri mittasuhteessa itseeni verrattuna. Onneksi asiaa on käsitelty ja siitä on päästy "yli." 
Tietenkin se on silti inhottavaa meille kummallekin kuulla jotain isä sitä isä tätä juttuja. Siihenkin pitää vaan suhtautua jonkin sortin opetus/sivistystilanteena. 

Itsehän olen luovuttanut omia sukusolujani ja ylipäätään elämänkatsomukseni ei biologiaa pidä ylimmällä jalustalla. Omat perhesuhteeni ovat sen osoittaneet, veriside ei todellakaan ole se kaikki. 

Ollaan varovaisen onnellisia tällä hetkellä. Klinikalle varattiin varhaisultra 24.7. ja ensimmäinen neuvolakin olisi jo 29.7.

Toivotaan parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti