maanantai 30. syyskuuta 2019

17+2

Käytiin tänään neuvolassa, ihan kuulumisia kyseltiin, kuunneltiin sydänäänet ja katottiin painoa. Sitä on tullut kolmisen kiloa mikä varmaankin selittyy kasvaneella ruokahalulla ja melko vapaalla syöpöttelyllä. Pitää vähän himmata.

Neuvolatäti esitteli tulevia perhevalmennuksia mutta taidetaan jättää väliin. Ne kun ovat väistämättä kovin heteronormatiivisia eikä haluta erottua mitenkään joukosta. Lisäksi molemmat ollaan vähän ahdistuneita tuollaisissa tilanteissa, lennettäis varmaan pihalle kun jossain takarivissä hihiteltäisiin. :D
Lisäksi F ei varmaan tajuaisi suomenkielisestä valmennuksesta puoliakaan joten keissi on melko selvä.
Synnärillä käydään kuitenkin joskus sitten tutustumassa.

Sokerirasitus häämöttää edessäpäin, joskus viikolta 24 eteenpäin. Sain jo lääkäriltä luvan, että verensokerien oma seurailu riittää koska yötyö, paastot jne on aika tajuton yhdistelmä. Neukkutäti kuitenkin oli sitä mieltä, että mentävä on. Oh well.

Tulin kotiin nukkumaan käynnin jälkeen ja herättyäni ilokseni huomasin järkyttävät kivut jaloissa jotka ovat nyt levittäytyneet alaselkään saakka, jippii. Liikkuessa kyyneleet kirpoaa silmille. Ehkäpä tämä tästä vielä.

2 kommenttia:

  1. Mulla tuli painoa reilu 25kiloa koko raskauden aikana, kääk! Suurinosa oli kyllä nestettä, mutta olo oli noh... Iso :D normaalisti kyl raskaudessa söin, mut sitä painoa vaan aina tuli ja tuli ja tuli :D sain kyllä hyvin kaiken ylimääräisen pudotettua raskauden jälkeen ja jopa ylikin oman tavoitteen :D nyt paino ollut samaa luokkaa kun ammattikouluikäisenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, tota lähinnä pelkäänkin. D: saahan sitä pudotettua joo mut omalla historiikilla tarvii olla vähän varovainen.

      Poista