torstai 2. tammikuuta 2020

30+5

Viime viikkoina on kyllä sattunut ja tapahtunut yhtä että toista.

Juuri ennen jouluaattoa muutettiin meidän uuteen asuntoon, muutto meni hienosti ja sainkin tosi tehokkaasti purettua tavarat paikoilleen - vaikkakin luulin sen huhkimisen jälkeen kuolevani kipuihin. No, en kuollut mutta parasetamolia meni niin ettei viitsinyt edes laskea. Joulukin meni siinä sitten kivasti ja kaikki tuntui olevan vallan mallikkaasti.



 No, pari päivää aaton jälkeen huomattiin keittiön lattialla vettä joka puski laminaatin välistä. Summarum summarum, astianpesukoneen liitäntä on vuotanut ja puolet keittiön lattiasta märkänä, samoin kiinteät kalusteet. Eihän siinä kuin viikko ehditty leikkimään kotia. Me lähdettiin vesivahingon toteamisesta seuraavana päivänä koko porukka mun vanhempien luo evakkoon. (eläimet ja remontti on mahdoton yhdistelmä) 

Siitä on nyt 4 päivää ja asunnossa ei vieläkään ole aloitettu mitään toimia koska pitää kiltisti odottaa vakuutusyhtiön tuomioita, että kuka maksaa ja mitä. Suuri vaarahan tässä on että omasta pussista menee koko touhu, koska kone on asennettu itse. Aika helvetin stressaavaa etten sanoisi.

Kukaan ei tässä kohtaa tiedä koska päästään palaamaan kotiin. Toivotaan että kuitenkin hyvissä ajoin ennenkuin vauva tulee vatsan ulkopuolelle.

Vielä pitäisi tehdä isompi reissu Ikeaan Pyrren hankintoja ajatellen. Hankinnoista puuttuu ammetta, patjaa ja sen sellaista. Vaatteita ollaan saatu ja hankittu kyllä yllin kyllin, ne mä ehdeinkin jo viikata pesun jälkeen paikoilleen. Lisäksi kalliimmista hankinnoista uupuu mun himoitsema Tulan free to grow kantoreppu ja sitten mielellään joku hyvä sähkökäyttöinen rintapumppu. Hoitolaukkua en ole saanut aikaseksi hommattua enkä ajatustakaan uhrannut sairaalakassille.. 
Sinnekin pitäisi mennä tutustumaan, siis synnytyssairaalaan!

Ensiviikolla meillä onkin pitkästä aikaa neuvola, uudessa kotipitäjässä. Toivotaan parasta! Vanhemmuudentunnustuskin pitäisi nyt (vihdoin) hoitua ihan siellä paikanpäällä.

Aiomme myös kuvainnollisesti "sitoa solmun" ja purjehtia kohti avioliiton auvoa. Ihan vaan tylsästi maistraatissa, häät mahdollisesti häämöttävät tulevaisuudessa. Ei olla hankittu edes sormuksia tähän hätään. Pääasiana lähinnä on saada kaikki saman sukunimen alle. <3

Paljon oli asiaa näköjään! Pistetäänpäs loppuun vielä ajantasainen masukuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti