tiistai 25. helmikuuta 2020

38+3

Päästiin vihdoinkin muuttamaan uuteen kotiimme viikonlopun aikana. <3

Muutto itsessään oli melko raskas, enkä kokenut itseäni kovin hyödylliseksi. Vielä olisi paljon tiskejä pyöritettävänä sunmuuta, mutta kyllä tää kodista jo menee.

Kävin eilen neuvolassa, kaikki sinänsä ok. Painoa on tullut kahden viikon aikana +2,5kg ja sen kyllä näkee ja tuntee - nimittäin turvotuksena. Jalat on turvonneet, samoin sormet ja nyt ihan viimeisimpinä kasvot. Näitä ei sen ennemmin noteerattu.

Yöt on aika tuskaisia, tai oikeastaan helvetillisiä. Herään jatkuvasti tunnin välein juomaan, silti joka kerta suu on kuin sahara ja olo aivan järkyttävä. Vaimo sanoo että oon öisin ruvennut kakomaan ja hengityksen katkeavan pieniksi hetkiksi, infernaalisesta kuorsauksesta puhumattakaan. Ei mikään ihme. Heti kun menen maate, nenä tukkeutuu tyystin ja kurkussa tuntuu sitkeää limaa joka ei vaan irtoa. Namnam.

Oon niin valmis ja loppu, kiitos vain.

1 kommentti:

  1. Mä kans kuorsasin loppuraskaudessa kuulemma niin, että talo tärisi :D ja tuo turvotus, voi luoja, muistan senkin! 39+4 mulla nousi verenpaineet jo pilviin ja proteiini nousi virtsassa yhdelle plussalle, mutta en kuitenkaan raskausmyrkytys diagnoosia saanut, juurikin vähäisen proteeinin nousun takia, vaikka muita oireita alkoi tulla. Tsemppiä loppurutistukseen! :) niin ja onneksi pääsitte omaan kotiin ennen lapsen syntymää, kivempi mennä omaan kotiin lapsen synnyttyä vauvakuplailemaan.

    VastaaPoista