tiistai 11. helmikuuta 2020

36+3

Tänään kävin aamulla neuvolassa, vauva on vihdoin kääntynyt raivotarjontaan. Huojentavaa!

Painoa on nyt kertynyt yhteensä raskauden aikana 15kg. Kaikki on hyvin, kävin tosin verikokeilla raskaushepatoosi epäilyksen vuoksi. Samoiten verenpaineet ovat olleet vähän koholla, mutta kotiseurannalla mennään. Sf-mitta kasvoi nätisti edelleen keskikäyrällä, 31.5cm.

Odottelen kovasti vauvan syntymää ja muuttoa meidän uuteen kotiin. Synnytys välillä vähän pelottaa, mutta yritän olla lietsomatta sitä sen kumminkin.

Aion vuokrata synnytykseen TENS-laitteen, toivottavasti siitä olisi apua kivunlievityksessä. Muuten olen kyllä avoin lääkkeellisille keinoille, mutta ilokaasua en tahtoisi. Perhehuone olis myös enemmän kuin bueno!

Vauvan tavarat on tällä hetkellä kaikki pakattu muuttovalmiiksi , eikä me olla jaksettu pakata sairaalakassiakaan. :D pitäisi ryhdistäytyä sen suhteen.

Liitoskivut ovat edelleen systemaattisesti olleet helvetillisiä. Lisäksi unettomuus ja järkyttävä jano vaivaavat, eli raskaushehkua ei edelleenkään ole näkyvissä.

Heitetäänpäs tähän loppuun ihanat taideposterit jotka löysin netissä ihan sattumalta. Pääsevät koristamaan sitten pojan huonetta. <3 kyseessä ruotsalaisen pytingin antimia, kulkee nimellä Mrs.Mighetto. Siellä oli tosi ihania postereita ja lastenkirjoja, tuskin jääpi siis vain näihin tauluihin hankinnat!


2 kommenttia:

  1. Miksi et halua ilokaasua? Se oli mulle ainakin parasta. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin vaan itseni tuntien mahdollinen pöhnä ja pahoinvointi pilaa sitä kokemusta synnytyksenä. Oon aika herkkä tollasille ja helposti saan tykytyksiä ja paniikkikohtausta jos oon mitenkään "pilvessä."

      Poista